Halloo!

Hejhej! 
Här på Korsika är det jätte härligt! :P Jag trodde att jag skulle avlida innan den här veckan var slut. För jag skulle ju inte ha något att göra! -.-  Men nu så har jag fått två fränd's Petra&Albin ;D Det är riktigt nice, poolen, kompisarna och allt! ;)  Vi är typ kompisar med alla i personalen ;)  Hahaha jag är typ känd som Karin som är reserv i ridgruppen, och Petra&Albin typ dom som är bästisar med alla i personalen. x) Hahaha! Men på fredag ska jag och Petra åka på en 2h ridtur underbart, enda sättet för mig att komma dit var med Taxi för det finns inte plats i bussen.  Men det ska ändå bli jätte kul. :P Men nu håller Petra på att få nå fel på att hon inte år datorn så jag tror hon ska få ha den nu! 

                          Hejdå, ha det nice allihop, men jag ska ha det bättre! :P

Vällingby :P

Tjosan Tjosan!
Jag vill bara meddela att jag inte har åkt till Korsika än, och att jag är i Vällingby hos min syster ;D Jag ska sova här, vi ska bara ha det lite mysigt. Ja vissa av er kanske undrar vart Vällingby ligger, jag själv brukar säga lilla Vällingby men nu fick jag reda på att det bor 50.000 pers där. Medans i Matfors är det 4.000. Hahaha x) jag tyckte faktiskt det var lite komiskt. Jaja det är iaf en växande förort till Sthlm. Men nu ska vi spela Super Mario på Game Cube, det ska bli grymt. 

                                                    Tjarå! :D

Hejdå!

Tja!
Nu har jag packat klart inför resan, mamma och pappa kommer hem snart oxå. Då bär det av från Sundsvall. Har ingenting mer att säga annars.

                 Hejdå!

Korsika!

Halloo!
Nu är jag tyvärr hemma och tråkar, fick tråkigt nog åka hem tidigt från Angelica. Det hela började såhär.... Igår kollade jag, Angelica och hennes mamma på nån deckar serie (sissta avsnittet) bara för att skrämma upp mig så skriker Angelica x) Hahaha, sen så säger hennes mamma men Angelica! Jaja det var iaf roligt. Sen på morgonen fick jag reda på att hon skulle på synundersökning kl 11.00 så jag tänkte ju ja men mamma e ju hemma hon kan hämta mig, men det var hon ju inte hon var ju på jobbet..... =/ Såå jag åkte in med Angelica till stan via E14 sen åkte jag från stan till Matfors. :P Det vart en liten tripp, men på vägen hann jag iaf köpa en chokladkaka 8) Alla ni som känner mig tänker nog typiskt Karin :D Och förresten Angelica har världens gulligaste kattungar, den gulligaste heter Frasse och ser ut som katten Gustav, lite mullig och samma färg! <3 Men nu ska jag packa till Korsika för vi ska utomland mamma,pappa och jag imorgon. Ska först va i Storstaden lite sen så ska vi till Korsika. Alla undrar vart korsika ligger och då svarar jag som Mallis och nedanför  Italien.  Det ska bli skönt att få åka i väg lite!  Kanske inte hinner skriva nå mer innan resan, men vi får väl se.

                                      Hejdå!

Hos Angelica! <3

Hejhej!
Efter att jag hade varit vid datorn, stog jag inte ut med mig själv att jag bara skulle sitta hemma med mamma och pappa hela kvällen och ruttna bort. Såå... jag ringde till Angelica! ;P Daddy Cool sjkutsade mig till lilla Rude och nu är jag här. Vi har det trevligt, vi sitter här och är. Men det här får bara bli ett kort inlägg, så hörs vi sen!

                      Tack och hej leverpastej! :D

Köttnacke!

Hallo Hallo där! ;)
Jag har inte skrivigt på ganska länge, men att skriva blogg är inte direkt en av mina rutiner. Men ibland känner jag att det behövs en uppdatering som idag :P Men en av mina nya rutiner är att läsa typ blondinbellas blogg & stine-lee. Min kusin har tyvärr smittat mig x) Men iaf jag var ju på semster sisst jag skrev men nu har jag varit hemma i typ en vecka. Det var mysigt på semestern med Anna, men som man brukar säga det bästa med att vara borta är att komma hem! Och jusst nu efter den här semstern kändes det verkligen som det. :D Men igår så var jag med Milla & Jenny, Vi hade det trevligt. Jenny och jag satt och hållde på och kolla på hennes hund gosedjur och då sa jag att Jenny den här hunden vill jag ha och den ska heta Köttnacke! MEN KARIN! Skrek Jenny, ni förstår att jag har retat mina kompisar en aning för om jag skulle ha en hund så skulle den heta Köttnacke. Bedårande namn vah? ;D Ja så Jenny fick lite fel och ville aldrig att jag skulle få ha en hund, men efter lite noga tänkande så kom jag på att jag kanske endå skulle döpa min hund till Pölsa eller Kallopps haha vad säger ni om de ;)? Sen kom Millan och vi hade ett hotell och det gick ju bra, jag var den bitchiga och irriterande gästen som ingen ville ha att göra med och jag snodde Millans balkong för den delen ^^, Men då kom tyvärr reseptionisten (Jenny) och drog mig från min balkong så den jag ville inte stanna där längre! :P Men vi hade iaf väldigt kul. Och ja jusste jag och Jenny hade pickninck också vid bryggan det var faktiskt jätte mysigt sen kom Millan och Nora för dom skulle bada. Jenny och jag hade plockat hallon också som var skit goda! Flickan har ju hela trädgården full! 8) Men sen så bärde det av hemmåt till Målsta, där det var lite mindre kul. Mommie,Daddy& Linnea var i slutet av en väldigt deprimerande film och jag borde aldrig satt mig och kollat. Jag hatar när folk dör i filmer förutom i skräckisar xD Sen vart jag trött och jag gick och la mig.

Idag trodde jag att jag skulle få vara ensam hemma hela dagen och tråka, men inte då! :D Elin försov sig till jobbet och fick vara hemma idag, Yeyy! Ja så vi raceduschade åkte in till stan,träffade Robin åt ching chong mat och åkte hem det var i princip det enda vi gjorde där. ;D Men jag hade någånting att göra så det dög alldeles fin fint!  Men nu har jag ingenting mer att säga förutom att vissa borde bajsa på sig! Förresten på onsdag bär det av till Korsika gräjt!

Tack och hej leverpastej!



RSS 2.0