Gå Karin gå!

Hejhej nu är jag lika glad som er!
Hahah efter jag hade skrivigt i bloggen och tråkat lite så ringde jag till Millan&Jejje och jag kunde vara med dom. ;) När jag komm dit så hade jejje gått hem för hon vart så less på Kevin med H x), för han var tvungen att vara med för hennes pappa. Efter ett tag smet hon tbx men han följde efter ;P Vi spelade lite brännboll med bollar som fastnade i stuprännan :D  Sen skulle jejje till Birsta då vart det bara Millan och jag. Så vi spelade lite Nintendo haha jag har bara en sak att säga det är inte Nontendo Wii , men det var 1000 gånger så mkt roligare för jag var sämst!. Hahah jag suger på det. Sen åt vi lite glass, efter det spelade vi ennu mer med bara en kontroll. HAHAHA! det var så kul jag styrde millan hoppade och så, men det gick inte så bra eftersom det var jag som förstörde hela tiden! x) Men det var ju iaf kul! c(: Sen kom pappa. Nu lysnar jag på lite old songs och det får mig att minnas ett tag jag var som en stalker jag var helt knäpp i vissa personer XD Men jag ska iaf försöka göra den konstiga sv läxan. -.- '

                                                       Hajdåå! <´3


Marmenspelen :/D

Hejsan svejsan alla glada!
Idag så var det marmenspelen, det är en dag för alla femmer att få chans att få träffa sina (NYA?) klasskamrater. Man är anntingen på skolan bajs,kiss eller prutt den här gången var det prutt. Jag träffade några idioter men också några väldigt roliga personer. Det var gandska kul, men det var ju som sackt en del störande folk där. Fatta vad man kan få ett bryt på en person som har suttit nära en i bussen i tio minuter han Moa ;) är ett pain in the ass! Sen åkte jag bara hem och nu sitter jag och äter nån konstig  yoghurt =/ och tråkar 

                                                  Byes!


Movie

Helloo:P

Ikväll gick jag på bio me siss and dady. Dumpad hette den hahah gud vad rolig den var! ;D Och imorn ska vi ha marmen spelen och träffa dom nya klasserna men vadå, asså vi ska börja på ny skola i 6:an.  Och då skulle man få vällja vilka man ville gå med och det skulle komma nya månniskor från andra skoler. men då säger dom att nej vi tror att det är bäst om ni är kvar som ni är ÅHHHHHH!!!! Fatta vissa av månniskorna i min klass har jag gått med i 10 år sen dagis jag vill träffa nya månniskor. Det kommer bara komma några FePPon från nån annan skola! Fyfan vad lågt era fucking piss lärare! Och vi som trodde att vi hade lite killar i våran klass nu där det är 8 killar och 14 tjejer. Men nu ska ju så många flytta skola så nu är det 5 killer och 15 tjejer så jävla lågt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh jag hatar alla lärare vad fan vet ni om det blir bäst för oss tänk dom som inte vill vara inskränkt med ett par sporttöntar eller värre hela mitt liv! Inte illa menat alla små gulliga människor som jag känner men nån gång får det väl fan räcka!

                                         HEJDÅ! // Ett litet meddelande till alla lärare som tror att ni vet, men ni vet inte!


Sorry <'3

Hejsaan ;P

Förlåt att jag inte har uppdaterat på några dagar men det gör väl inte så mkt. ;) Iaf idag var det andra dagen i skolan den här veckan och det var riktigt nice. Vi hade våran sissta matte lektion WOHOO! x) Det har jag längtat till att få säga så godbye matte! I won't miss you! Iaf och engelskan är borta med vinden den med ;P Kan det bli bättre. Sen så hade vi uppvisning med vårat talangjakts nummer för rektorn och dom mindre det gick bra men Sarah kunde ju för fan inte hela dansen! + att hon inte är i tackt ;@ Jag bryter ihop lixx ding dong om du kanske inte redan vet det talangjakten är på freda!
Ja så det känns lite jobbigt, mer har jag inte gjort. Fast igår så hade vi brännboll tjejerna mot killarna och jag varvade 5 eller 6 gånger ;S ovanligt för mig men det var kul! :D 
  
                     Mer har jag inte att säga Chingchong!<3 // En trött liten flicka som vill göra nåt!


En bra dag;P

ChingChing!

Idag har det varit en väldigt skrattrik dag vilket jag tycker är väldigt bra! x) Först var det slöjd, med våran skämtrike slöjdlärare Ulf. ;D Först var jag lite trött men det gick över på ett ögonblick. Därefter när vi kom till skolan vart det lite Inger sen lite Britt-Inger o.s.v. Hahaha när vi hade slutat lekte vi kurragömma med dunk jejje och jag ägde som vanligt vi la oss ner på marken vid väskerna och Sarah mårkte det inte! xD Men det går inte så bra med dansen alla bråkar och sen blir det bara bajs! -.- Efter skolan ville jag verkligen inte vara hemma, så jag lurade med syrran mami&day på en middag på 1891 och en bio. Hahah där jag mötte Fille&Sebbe på samma film. En inte så fullprpppad premiär av Iniana Jones filmen ;)


trött!....

Tjingeling!
Igår såv jag ju hos min kusin, och det var jätte kul. Vi såg på film och hahah gissa vilken film , öhh! joo greveholm x) Jag sommnade inte förns 11.00 och klev upp kl 05.45 snacka om jobbigt, så när jag kom till skolan såg jag nog ut som en riktig sömntuta. ;P Men sen på dagen så hade vi det trevligt prattdade lite om Gustav Vasa-.- Booring! Och på rasten var det kallt men det var också kul hahaha kurragömma med dunk ;D Det vart några missförstånd mellan mig och Linus hihihi c(; Och nu sitter jag här och tråkar men ha det skit allihopa eller förresten bajs. 

                                                                            Hejdå!

Nice ;)

Hejhej ;D
Som ni  såg i mitt förra inlägg så fyller mackan år. Ja nu är jag här och vi har ätit en massa med glass,godis&chips. x)
Jag skulle igentligen ha åkt hem för ett tag sen men jag ska sova hos bästaste kusinen äna*. Det ska bli kul, nu ser vi på gossipgirl. Så imorn blir det tidig avfärd till byn =/  Men det är inge mer med det man måste ju till skolan. Nu ska jag bara mysa 
                
                                                         Hejdå! <'3

GAAH!

Åhh!
Fatta vad man blir less. Idag så har en tjej i min klass som jag dansar med inför talangjakten varit så jävla irriterande!
Hon fattar inte att det ser fult ut när hon dansar men hon bryr sig ju inte och vi kommer skämmas. Jag är  verkligen skit dålig på att dansa jag med men nu får det för fan vara nog hon e skit jobbig! Asså jejje och jag håller på att spricker hon fär skärpa sig!

Men iaf ikväll fyller creige år och tha family ska dit ;) Det ska bli nice att få träffa Anna panna också. Sen ska jag väl inte göra något annat än att bajsa på alla! ^P

                                           Hejdå era FePPon!

Öppethus

Halloo där! :D
Idag är det öppethus på mami&dady cool's jobb. Min KorF och jag ska ju så klart hjälpa till. Vi har hand om maten tsm med min faster Karin x) Vi sitter här på jobbet vid ett par skitiga datorer, vi har jobbat som galningar men ruschen är nu över. Men vi har sprungit som jälva galningar. Men vi har fått äta massor med kakor & godis snacka om delisios. Sen ska jag på ridning ska bli ganska kul men jag har en jobbig häst. Eller rättare sakt hon är lat! WTF latkorvar! Men nog om idag, asså igår hållde vi på att döö! Vi hade hyrt en skräckis som heter 1408 fan asså vi skulle aldrig ha gjort det. För första gången i mitt liv så har jag Anna och Elin velat stänga av en skräckis men vi gjorde ju inte det. Men asså fatta läskig man satt på spänn hela tiden. Det var så hemskt , men jag råder er alla som vill ha en mysig kväll med kompisarna eller killen hyr deffenetift den här xp Öhhhh....NEJ! skämtade men seriös den var siko!
                                                       Hejdå! //En som ska äta fett med godis idag! x)

Hej! :D

Öhh.... Ja idag har varit en ganska vanlig dag. Lite tjaffs & sonnt, vi spelade brännboll vi förlorade! Och en tjej i våran klass som inte är helt normal då kommer bollen rakt emot henne och hon bara står där och kollar!-.- Alla skriker hennes namn men hon bara står. Ding dong x) Annars sitter jag bara här och spelar skit bra musiQ The Wombars-Let's dance to joy division! asa bra skiva med bland mjusik! Alla ska spela på Peace &love! Jag är precis över gränsen för att jag får gå på festivalen men min syrra ska åka med sina kompisar :@ Fatta bra musik det kommer vara, jag lider när jag tänker på att jag kommer att missa allt!

                                                    Ha det bra! // MjusiQ Lüver

Belive it or not?!

image5Man kan inte tro det men det här är jag på nåt konstigt sätt med en onormal kamera. Ungefär såhär känner jag mig nu när man inte har nån telefon!

ÅHH!

Hejhej!
Ni minns säkert mitt förra inlägg jag var lite smått irriterad på andra människor! Ja idag är det värre!
Jag har tvättat min redan superdåliga mobil,men vänta det kommer mer. Jag hade den där supergammal mobilen utan färskärm eller ett skit, för att jag hade tvättat min sony ericsson som jag hade haft i 1000 år men den hade iaf en fett dålig VGA kamera!-.- Åhhhh....! snacka om att 2008 är mitt år! Så idag är jag iriiterad på mig själv istället. Fast annars har det varit en bra dag på skolan ;D 
                                                
                                                    Hejdå, men bara så att ni vet alla där ute med en KorFigt bra telefon skit ner er!


ohh! Spooky det där verslsen var på min gård :O

Ohh! Spooky, ja alla kan ju inte vara sig själv gämt!

Halloo!

Idag har jag varit på konnfan för min KorFigaste kusin! Och i det här sammanhanget är KorFigast bästaste!
Om jag ska säga sanningen såvar det gansak långtråkigt jusst på cermonin -.- Men det var faktiskt ganska kul att skratta åt henne när hon stod där is sin otroligt vackra men stilrena klänning x)! Sen vart det fika, och gissa det var en gudomligt god paj! Ocg till efterrätt masser med kladdkaka!!;P Some things just make me happy, and this is wone of them! Det var rikgtigt najs. Annars har jag inte gjort något typ varit irriterad på andra mpnniskor somvanligt.
                                                  
                                                    Hejdå! // en väldigt trött & irriterad bloggare!


Hej

Hej det vart lite cp med min blogg så det här är bara ett test inkägg x)


RSS 2.0